tiistai 23. marraskuuta 2010

I'm dreaming of a White ChristmasTunnelmointia kodassa, glögiä ja pipareita...
Tämä rautainen amppeli on kesät ulkona.Talveksi se saa kantaakseen säkkikangasta,jonka sekaan on helppo piilottaa esim joulukukka tai viherkasvi heikonnäköisessä muoviruukussaan,säkkikankaan väleihin voi pujottaa valosarjan,havunoksia...


Tänään talviaurinko paistoi ihanasti meren yllä,kultaisena ja valaisi meidän olkkarinkin ja siellä sohvatirsoja ottavan vanhan Misu-kissan


Kaitaliinan pintaa


Ja nettishoppailun tuloksia: Villa Harmoniesta ihanat sinkkivadit ja pulleita sinkkisydämiä kahden kokoisina, juuttinarua ja erinäisiä pitsejä...

Wanilla Rosesta iso paketti,jossa mm muuan kaappi,josta ehkäpä seuraavassa postauksessa lisää

Niputin ihan tavallisia kuusenkynttilöitä paperinarulla ja mukaan peltisydän
Mikä löytö vitriinin laatikosta! Viime talven alesta ostettuja kynttilöitä vielä silkkipaperiin käärittyinä.Näitä en muistanutkaan enää...


Aamukahvia juodessa on mukava selailla kauniita kirjoja,Sateenkaarentaa-Ilonan vanhempi kirja Willa Sukka,jossa ihania tunnelmallisia talviaiheisia kuvia,sekä maalaisromanttisen sisustuksen ystävälle Lantlig Charm.


Mutta tähän palaan aina uudelleen ja uudelleen: Romantiska hem & inspiration i vitt.Kaunista silmänruokaa ja ideoita sivukaupalla...

Sekä vähän jouluista...

Kerrottakoon,että tätä päivää en uskonut koskaan kokevani.Siis päivää,jona meille tulisi tekokuusi.Se on ollut mulle ikäänkuin "over my dead body"-juttu...Vaan siinä se nyt pojottaa kamarin nurkassa!
On se vain niin tunnelmallisen näköinen ja kaukaa katsottuna huurteisen ja pörhöisen näköinen kuin lumikuusi ainakin.
Olen aina ollut vannoutunut aidon joulukuusen kannattaja ja sitä olen edelleen,kyllä se meidän varsinainen kuusi haetaan omasta metsästä.


Ensimmäistä adventtia odotellessa lämpöä ja kynttilänvaloa viikkoonne:)

3 kommenttia:

 1. Kiva, sinäkin sitten sorruit valkoiseen kuuseen :)
  Eikös vain olekin ihana. Minusta se on sellainen talven tuoja. Joulukuusi onkin sitten erikseen..

  Kauniita ja tunnelmallisia kuvia. Ihania kirjoja sinulla. Niistä varmasti löytyy kivaa katseltavaa.

  Talvi on tullut. Meillä pakkasta täällä Oulussa tällä hetkellä 15 astetta.. huh huh. Pitää vähitelle alkaa totuttelemaan pakkasiin.

  Talvitunnelmia!

  VastaaPoista
 2. Hyvää huomenta Tiina, minä näin varhain koneella luettuasi kauniin kirjoituksesi, kiitos.
  Pian astelen kauniiseen lumiseen metsään, joka meillä on heti ovesta astuessani vain kapea tie vain välissä. Oi pipareita ja glögiä sinäkin mutustelet ja maistelet tunnelman lomassa nauttien... samoin..ei voisin niitä kuvitellakaan, että aurinkoisena kesäpäivänä,
  Rautainen amppelisi on hyvä idea ja kaunis sellainen, samoin katselin kauniita kynttilöitäsi ja nuo turkoosin sävyiset sopivat hyvin antamaan hiukan lisäväriä kauniiseen olohuoneeseesi, jossa Misu heräilee siristäen silmiään auringonvalon niihin osuessa. Tuo viimeinen kirja on minunkin lempparini täytyis taas selailla sitä silmäniloksi joululehtiä en olekaan vielä yhtään ostanut, kaitaliinasikin on kaunis just tuollaisena hiukan kokoonpainuneena ja säkkikangas varsinkin viehättää, siitä on moneksi.
  Minä myös olin vannoutunut aidon kuusen nimiin, mutta sitten viime talvena ostin kuitenkin "yhteistuumin" sain hänetkin mukaan..mieheni:)
  pidän siitä kyllä paljon, mutta näin tässä jokin aika sitten vieläkin kauniimman...mutta mies ei enää suostunut..noh:)ö:)
  kauniita kynttilöitä olet löytänyt laatikostasi, itse tein myös löytöjä kätköistäni, eikä maksanut enää mitään. Sinun niputtamamasi kuusenkynttilä peltisydämen kanssa, jotka sopivat hyvin yhteen on vaikka oiva lahja ystävällesi, jos niitä useamman väsäisit.
  Kuusesta vielä haette aidon kuusen omasta metsästänne mikäs sen ihanampaa tuoksuineen, muistelin kun meillä edellisessä asunnossa on ollut jopa neljäkin kuusta kerralla:)))) " aitoja"

  Oikein tunnelmallista ja hyvänmielen päivää ja adventin vastaanottoa.

  VastaaPoista
 3. Maria ja Sirkka,kiitos vierailusta ja kauniista sanoista ja oikein ihanaa joulunalusaikaa molemmille:)

  VastaaPoista