lauantai 30. lokakuuta 2010

Fabulous shopping a few days ago

Piiiiitkästä aikaa tempaisin itseni kaupungille,kun satoi niin rankasti,että ulos ei muuten ollut juurikaan asiaa.Autoon vain ja menoksi.

Vähän oli mielessä sisustusasiat ja jotain lahjantapaisia ja pikkuisen vaatejuttujakin...

Yllättäen löysin yhtä ja toista mukavaa:)






Huivi,josta tiesin heti ensi silmäyksellä,että toi on mun! Täydellinen väri,kuosi ja tuntuma kaulassa,ihana pitsi.



Ja neuletakki,josta melkein jo tangolla uskalsin uskoa,että se näyttää joltain vielä mun päälläkin.Tosi nätti,lämmin ja pehmoinen.








Ja sitten vielä hyvä löytö Stockan aletangosta.Cristelle & Con trikoomekko.Väri kiinnitti heti mun huomion,just täydellinen murrettu lila.Käytin kädessä,mietin,harkitsin,katsoin paljonko jää hinnaksi...Olin jo kävelemässä tieheni,mutta sit kuitenkin otin mekon mukaan ja kävelin sovituskoppiin.Ja voitteko kuvitella: Nuo laskokset saa aikaan sen,että mekko istui tosi kauniisti tämmösen "perinteisemmän naisvartalon" yllä (Ei nyt ihan Mma Ramotswen mitoissa,mutta...;). Yleensä en edes vaivaudu sovittamaan trikoomekkoja,koska ne on aina kamalia lepruja,jotka paljastaa kaikki makkarat karulla tavalla...Mutta tämä oli LÖYTÖ,tulis nyt vain jotkut kivat juhlat,joihin sen vois pukea:).

Näiden lisäksi löysin vielä mustan polvipituisen ulsterin,jota olen etsiskellyt puusta ja maasta enkä ole sopivaa löytänyt ja ihanan harmaansävyisen neuleponchontapaisen,joka on tosi lämmin ja mukava päällä.Otin siitä niin hassuja kuvia peilin kautta,että en kehtaa niitä tänne laittaa edes vitsimielessä,varsinaisia päivänasu-kuvia;)

Muutama Puttipajan tuoksukynttilä lähti mukaan,meren tuoksua ja jasmiinia...Sekä lisää callunoita patiolle ja huippuhyvä löytö Bauhausista,paristoilla toimiva miniledivalosarja.Ja iltalukemiseksi upouusi Maalaisunelmaa-lehti.

Huomaa,että on ollut pitkä paussi shoppailussa...Lisäksi olisin ehdottomasti tarvinnut parit kunnon leggarit kotiasuksi,mutta sellaisia en onnistunut löytämään.Pitänee turvautua nettikauppojen valikoimiin.

3 kommenttia:

  1. Hyvää huomenta :)
    Löysin tänne uuteen talviblogiisi tuolta puutarhablogisi puolelta. Siellä aina käyn kurkkailemassa blogikierroksellani.
    Hauska idea tämä talviblogi:)
    Ihania shoppailulöytöjä oletkin tehnyt; tuo trikoomekkokin on upea!
    Oikein mukavaista alkavaa marraskuuta sinulle ♥
    t. Risusydämen Marja

    VastaaPoista
  2. Minäkin kävin viikolla ostoksilla, löysin melkein samanlaisen villatakin kuin sulla, harmaa vaan väriltään. Ostin myös mustan trikootunikan ja kahdet mustat housut.
    Miehellä oli työreissu Seinäjoelle ja minähän hyppäsin kyytiin. Kivaa kierrellä välillä ihan oudossa kaupungissa ja uusissa kaupoissa. Hyvää syksyä toivottelee Eeviregina

    VastaaPoista
  3. Marja,mukava kun olet löytänyt molemmat blogini:).Oli pakko esitellä nuo löydöt,kun olin itse niihin niin tyytyväinen.Sinulle myös ihania marraskuun päiviä:)

    Eeviregina,kyllä ne on harmaa ja beigen/hiekan sävyt,mitä tulee nykyään sovitettua.Ja sit tuo murrettu lila,vanha roosa ja khakivihreä.Joo,ihan totta,on tosi mukava kierrellä kaikessa rauhassa muuallakin kuin tutussa lähikaupungissa.Sinulle myös ihanaisia syyspäiviä:)

    VastaaPoista