torstai 3. tammikuuta 2013

Nyt on aika...It's time to...

 
 
 
 
 
 
...sytyttää aamulla kuusenkynttilät ja nauttia kauniista valosta ja kimalluksesta
...light the candles and enjoy myself  the beauty of our Christmas tree
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meidän joulu loppuu vasta Nuutinpäivänä, ei yhtään aikaisemmin. On ihana nauttia kaikista kauniista jutuista just nyt. Säästän aina suurimman osan joulukoristelusta aaton aattoon, joten ei niihin vielä oo tosiaankaan ehtinyt kyllästyä. Kamalaa oli lukea tapaninpäivänä,kun joku suunnitteli joulukoristeiden purkamista.häh,siis kesken joulun !? Vanha sananparsihan sanoo,että "Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti poies viepi" :)
 
I want to enjoy of Christmassy feelings until the 13th of January which is a traditional date of ending Christmas
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Christmas ja Jul saavat vielä viipyä
They may stay with us, Christmas and Jul...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sekä Noel
...and so may Noel
 
 
 
 
 
 
 
 
Pupu ja Totoro saivat jouluiset poronsarvet päähänsä. Joulunaluspäivinä ne koristivat mun ja tyttäreni päitä töissä palvelukodissa. Ja vanhuksilla oli hauskaa :)
Bunny and Totoro have funny reindeer antlers.Which me and my daughter wore at work before Christmas to delight old people :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Uudet matot mätsää hyvin viimevuotisen lahjapöytäliinan ja muun valkopunaisen sisustuksen kanssa
New carpets go well together with my table cloth
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Nyt on aika nauttia lumesta ja talvisista maisemista. Vaikka kevättä kohti ollaankin jo menossa, kevät tulee tänne silti vasta noin kolmen kuukauden kuluttua joten jotta aika ei menisi ihan hukkaan, parasta nauttia siitä ajasta joka nyt on käsillä :)

It's time to enjoy snow and winter.Yes, we are heading to spring but there is still three months to go, so let's not waste our time.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mikäpä talvesta on nauttiessa. Poltella paljon kynttilöitä, ihan tavallisia ja sitten näitä lahjaksi saamiani Lontoon tuliaisia, jänskästi maalipurkin näköisiin purnukoihin pakattuja tuoksuvia ihanuuksia tai tuoksutella aitoja eteerisiä öljyjä tuoksulampuissa. Lukea kirjoja, upota kiehtoviin tarinoihin, puutarhaunelmiin...
 
Santa brought me candles, ordinary and scented and etherial oils which I use every  day.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tunnelmallisia talvi-iltoja blogini lukijoille <3
 

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia...joulukuusi alkoi tiputtamaan neulasia ja sunnuntai-aamuna sanoin sille hyvästit. Tunnelmallista loppuviikkoa sinulle!

  ps.Oliko hyvät kylvyt? Taidan joutua odottamaan vielä vuoden omaa tynnyriäni:( Ihania kylpyjä sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jahas,vastaukseni sinulle hupsahtikin tuonne alailmoihin :)

   Poista
 2. Hmm.. Ihanan tunnelmallisia kuvia ja voi noita kissan päiviä.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia :). Yleensä me viedään myös kuusi pois vasta loppiaisena, nyt jouduttiin viemään jo kuusi pois, neulaset tippuivat ja kuusi kellastui kokonaan, mutta monena aamuna siitä oli iloa silmälle.
  Nautinnollista uuden vuoden jatkoa bloggailun merkeissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annele,tervetuloa lukijaksi.Mukava,kun mä löysin sinun blogisi ja sen myötä muitakin uusia tuttavuuksia.Tämä blogimaailma on ihana aarreaitta.

   Poista
 4. Maarit,eipä sitä varisevaa kuusta kukaan jaksa kattoa.oon nyt muistanu lisätä tuolle meidän kuuselle vettä,ei oo päässy kertaakaan kuivaks,joten sen pitäis kyllä pitää neulaset. Kylvyt on ihan mahtavat <3 Hyvää kannattaa odottaa,meidänkin palju oli monen vuoden harkinnan ja haaveilun tulos.

  VastaaPoista