maanantai 13. helmikuuta 2012

Unisieppari.Dream catcher.
Olen aina silloin tällöin etsiskellyt unisiepparia.Alunperinhän unisieppari on intiaanien taikakalu,jonka peruselementit ovat rengas (paju tms),lankaverkko ja höyhenet.Intiaanit uskoivat nukkumapaikan ylle ripustetun unisiepparin sieppaavan pahat unet hämähäkinverkkoonsa ja valuttavan ne höyheniä pitkin maahan,mahdollisesti jopa korvaavan pahat ajatukset hyvillä.

Unisieppari kiehtoo jo tarinallaan ja alkuperäistarkoituksellaan.Ne ovat myös erittäin kauniita ihan vain koriste-esineinäkin.

Olen vuosien varrella hypistellyt aitoja intiaanien valmistamia unisieppareita ja halpoja feikkisieppareita, mutta aina on jokin osio ollut vähän vääränlainen, väärän värinen tms ja esine on jäänyt ostamatta.


Muutama viikko sitten tuli vastaan tämmöinen bling bling-sieppari.Aikani käänneltyäni sitä käsissäni sieppari lähti mukaan kotiin.Veeraakin lämpöpatterin ilmavirrassa liikahteleva höyhenistö kiehtoo.
Tykkään unisiepparistani,sen puhtaanvalkeasta väristä ja pienistä peileistä,joista auringonpaiste heijastuu pitkin seiniä kieppuvina valoläiskinä.Tosin nuo peilit feng shui-mielessä vähän mietityttävät,mutta tähän asti kyllä tuntuu,että se on ihan hyvää energiaa.
Miten se on vaikuttanut uniini,jaa-a...Olen ainakin nähnyt tosi omituisia unia,mutta monina öinä en tiedä uneksineeni laisinkaan.Yhtenä yönä näin yhden elämäni pelottavimmista painajaisista...
Tosin sen sijaintikaan ei ole ihan oikea.Se ei riipu sänkymme yllä vaan ikkunassa.Pitää varmaan testata sitä vielä oikealla paikallaan.

Few weeks ago I bought this pure white bling  bling fake dream catcher.3 kommenttia:

 1. Ihanat höyhenet, varmaan on kissojen mieleen :o) Pikkuhiljaa alkaa kevät kutkuttelemaan mielessä, vaikka nytkin lunta sataa vaakasuoraan. Haluaisin lähettää sinulle pienen yllätyspaketin, kun arvonnan pääpalkinto meni toisaalle, sopiiko? Ihania pyrypäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä keväiset ajatukset mielessä,mut sillai ihan rauhallisesti kuitenkin,tulee sitten kun tulee-tyyliin.oi,ylläri,sopii tietenkin<3
   Talven taikaa ja inspiroivia kevätunelmia sinullekin:)

   Poista
 2. hei! Mistä olet ostanut tuon kauniin unisiepparin? :)

  VastaaPoista