perjantai 4. maaliskuuta 2011

Kevättuulia,revontulia.Winds of spring,northern lights
Molemmista on saanut nauttia tällä viikolla.Useampana iltana taivaan poikki on leiskunut mahtava leveä valovyö.Kuvia siitä ei valitettavasti minulla ole...Voin hyvin kuvitella entisajan ihmisten ihmetyksen,miten heidän mielikuvituksensa on loihtinut mystisen taivaiden poikki häntäänsä leiskauttelevan valtaisan valoketun...

This week there has been magnificent northern lights on the nightsky.No wonder why ancient people thought that northern lights meant that an enormous fox ran across the sky and  swept ones tail...

Tuulet ovat kääntyneet etelään,lämpötila päivisin plussan puolella,ilmassa selkeä kevään tuntu,riemukas fiilis.Feels like spring,temperature is rising,south wind is blowing...Tulips bring spring:)

Terhakat pelakuun pistokkaat varttuvat eteisessä muovikuvun alla
Minulla on huono tapa.Tykkään silittää liinavaatteemme.Joku voisi sanoa,että hanki elämä...Mutta silittämisessä on jotain meditatiivista,mieltä rauhoittavaa.Kuuntelen silittäessäni musiikkia,annan ajatusten vaeltaa.
Kevään tuloon ja etelätuuliin liittyy oleellisesti yksi asia.Avaan ikkunat ja päästän tuulen sisään.Mitä kovempi tuuli,sitä riemukkaampi olo.

I have a bad habit.I like to iron our linen.Get a life, could someone say?But I think ironing is somehow so calming,I listen to music and let my thoughts wander.South  wind makes me feel wild and free.I open windows and let the wind blow inside.The harder the wind the merrier I feel.
Vihdoin löysin mieleiseni sinkkipurkit pyykkipulverien säilytykseen.Numeroiden lisäksi aion vielä maalata sabluunalla tekstit white ja colour purkkeihin.
Tästä kaunottaresta olen haaveillut jo kauan.Maanantaina se tuli mua vastaan Bauhausissa.Amatsoninlilja,eucharisUpeita ruusuja ihanasta Pioni Living-liikkeestä.Väri ei toistunut kuvissa täysin oikeansävyisenä,todellisuudessa ovat vieläkin ihanamman värisiä.Aurinkoista maaliskuuta kaikille kävijöille ja uudet lukijat haluan toivottaa tervetulleeksi näiden ruusujen myötä:)

8 kommenttia:

 1. Minäkin pidän silittämisestä ! Silitän lakanatkin... on se ihanan meditatiivista puuhaa : )
  Amatsoninlilja tuoksuu niiiiin hyvälle. Minulla sitä ei ole, mutta onneksi siitä saa nauttia muilla : )
  Mukavaa sunnuntaita !

  VastaaPoista
 2. Olen laittanut linkin viimeisimmästä postauksestani sivullesi. Kiva, jos ehdit piipahtaa katsomassa!

  VastaaPoista
 3. Amatzoninlilja on vaan niin kaunis ... huokaus.
  Ihanaista iltaa!

  VastaaPoista
 4. Samat ajatukset silittämisestä..nautin täysin siemauksin ja elämää on:)
  kauniisti kirjoitettu, ajatukseni veivät minut merenrannalle pariovet auki ja silitän...vesi hyrskyää valkoinen hiekka edessä sivuilla kukkivat ruusut jatkan silitystä...
  katse kauniisiin kukkiisi saa mielen hymyilemään, kaunista ja toistan voiko olla kauniimpaa...

  VastaaPoista
 5. Täällä on niin ihana ja rauhoittava tunnelma ja kuvat :) Tuo silitysvesipullo ja suutin on kyllä niin silittämään houkuttelevat, minunkin on hankittava tuollaiset.. Pelakuun alut näyttävät upeilta, omani sain kuoletettua nekin ja nuo ruusut, voi että mikä sävy, KAUNIIT!

  VastaaPoista
 6. Härliga bilder! Men den bästa är den när du sitter med katterna utsträckta i knät!
  Hälsningar
  Katarina

  VastaaPoista
 7. Jag blir inspirerad av att stryka. Så snyggt det är med zink. Gillade blomsprutan du har för strykningen. Amazonlijan så snygg och så mäktig. Ha en skön söndag! Zinnia

  VastaaPoista
 8. Sari,onpa mukavaa,etten ole ainoa silittämisestä tykkäävä:)

  Riitta,kävin katsomassa,toivottavasti pelargoniat lähtevät hyvin kasvuun.

  Tarina,oon kyllä iloinen,että vihdoin löysin amazoninliljan,oon sitä etsiskellyt vaivihkaa.

  Sirkka,on kyllä mukavaa,kun voi nauttia noista elämän pienistä arkiaskareistakin.Ja niinkuin sanoit,elämää on:).Kauneus on niin ilahduttavaa...

  Hilda,kiitos:).Voi,mitä sun pelakuille tapahtui?Nuo on kyllä tosi terhakoita,kaikki lähtivät kasvuun.

  Katarina,tack:).Jag tycker också om den bild.

  Zinnia,zink är min favorit...Den där blomsprutan jag sökte för länge.Skön vecka till dig också och välkommen till min följare:)

  VastaaPoista