sunnuntai 17. lokakuuta 2010




Tämä on siis uusi elämääpuutarhanulkopuolellablogini. Ajattelin antaa pionihulluuden ja puutarhaunelmien vaipua pikkuhiljaa talviuneen,mutta koska kuitenkin olen niin korviani myöten uponnut tänne blogimaailmaan,tekee mieli kantaa korteni kekoon ja blogata vähän muistakin kuin puutarhajutuista.

Ainakin erinäistä jouluista actionia on luvassa...







Ehkäpä hieman tapetointia...



Epäilemättä tulee upotettua pensseli valkoiseen maalipurkkiin kerran jos toisenkin...



Kirppislöytöjä


Ja tietysti kuvia kauniista talvisesta luonnosta





Eilen keräilin vähän kauniita vihreitä sammalpallukoita rantakatajien lähistöltä.Tarvi vain noukkia hiekasta irtonaisia palleroita.Missä oli isompia alueita,ne jätin rauhaan,koska ne ovat tosi,tosi ihanannäköisiä hohtavanvihreine pintoineen.



Myös tällaista hassua jäkälää kasvaa rantaäyräällä.Nekin ovat helposti irrotettavia Eri kokoisia valkkaamalla saa esim sopivankokoisen pohjan vanhaan kattilaan,johon sitten voi lisäillä muuta materiaalia oman mielen mukaan.



Katajanoksia,puolukan- ja mustikanvarpuja keräilin asetelmia ja ulkoistutuksia varten.Ja harmaan jäkälän kirjomia käkkäräoksia.








On niin ihanaa värkkäillä ulkona raikkaassa syysilmassa.Tällaiset päivät kun jatkuisivat mahdollisimman pitkään.mutta ah ja voi,ensi viikolla näyttää sääennusteen mukaan satavan joka päivä...:(

Mun pienet lumimarjapensaat teki ekat ihanat marjat.Raskin jopa muutaman pikkuruisen oksan taittaa ja tuoda sisälle silmän iloksi.Lumimarjat on vain niin kauniita!



Ihania syyspäiviä kaikille,jotka tänne jostain syystä eksyvät:)

3 kommenttia:

  1. Ai kuinka kiva idea tehdä talviblogi !!!
    Minä tässä olen suunnitellut metsäretkeä, tuonne sukulaisten luokse. Ajattelin myös kerätä noita luonnon aarteita : )
    Mukavaa viikkoa sinullekin !

    VastaaPoista
  2. Sari,onpa kiva,että eksyit tänne talviblogin puolelle ja jätit ihan ekan kommentin:).

    VastaaPoista