lauantai 30. lokakuuta 2010

Fabulous shopping a few days ago

Piiiiitkästä aikaa tempaisin itseni kaupungille,kun satoi niin rankasti,että ulos ei muuten ollut juurikaan asiaa.Autoon vain ja menoksi.

Vähän oli mielessä sisustusasiat ja jotain lahjantapaisia ja pikkuisen vaatejuttujakin...

Yllättäen löysin yhtä ja toista mukavaa:)






Huivi,josta tiesin heti ensi silmäyksellä,että toi on mun! Täydellinen väri,kuosi ja tuntuma kaulassa,ihana pitsi.



Ja neuletakki,josta melkein jo tangolla uskalsin uskoa,että se näyttää joltain vielä mun päälläkin.Tosi nätti,lämmin ja pehmoinen.








Ja sitten vielä hyvä löytö Stockan aletangosta.Cristelle & Con trikoomekko.Väri kiinnitti heti mun huomion,just täydellinen murrettu lila.Käytin kädessä,mietin,harkitsin,katsoin paljonko jää hinnaksi...Olin jo kävelemässä tieheni,mutta sit kuitenkin otin mekon mukaan ja kävelin sovituskoppiin.Ja voitteko kuvitella: Nuo laskokset saa aikaan sen,että mekko istui tosi kauniisti tämmösen "perinteisemmän naisvartalon" yllä (Ei nyt ihan Mma Ramotswen mitoissa,mutta...;). Yleensä en edes vaivaudu sovittamaan trikoomekkoja,koska ne on aina kamalia lepruja,jotka paljastaa kaikki makkarat karulla tavalla...Mutta tämä oli LÖYTÖ,tulis nyt vain jotkut kivat juhlat,joihin sen vois pukea:).

Näiden lisäksi löysin vielä mustan polvipituisen ulsterin,jota olen etsiskellyt puusta ja maasta enkä ole sopivaa löytänyt ja ihanan harmaansävyisen neuleponchontapaisen,joka on tosi lämmin ja mukava päällä.Otin siitä niin hassuja kuvia peilin kautta,että en kehtaa niitä tänne laittaa edes vitsimielessä,varsinaisia päivänasu-kuvia;)

Muutama Puttipajan tuoksukynttilä lähti mukaan,meren tuoksua ja jasmiinia...Sekä lisää callunoita patiolle ja huippuhyvä löytö Bauhausista,paristoilla toimiva miniledivalosarja.Ja iltalukemiseksi upouusi Maalaisunelmaa-lehti.

Huomaa,että on ollut pitkä paussi shoppailussa...Lisäksi olisin ehdottomasti tarvinnut parit kunnon leggarit kotiasuksi,mutta sellaisia en onnistunut löytämään.Pitänee turvautua nettikauppojen valikoimiin.

sunnuntai 17. lokakuuta 2010




Tämä on siis uusi elämääpuutarhanulkopuolellablogini. Ajattelin antaa pionihulluuden ja puutarhaunelmien vaipua pikkuhiljaa talviuneen,mutta koska kuitenkin olen niin korviani myöten uponnut tänne blogimaailmaan,tekee mieli kantaa korteni kekoon ja blogata vähän muistakin kuin puutarhajutuista.

Ainakin erinäistä jouluista actionia on luvassa...







Ehkäpä hieman tapetointia...



Epäilemättä tulee upotettua pensseli valkoiseen maalipurkkiin kerran jos toisenkin...



Kirppislöytöjä


Ja tietysti kuvia kauniista talvisesta luonnosta





Eilen keräilin vähän kauniita vihreitä sammalpallukoita rantakatajien lähistöltä.Tarvi vain noukkia hiekasta irtonaisia palleroita.Missä oli isompia alueita,ne jätin rauhaan,koska ne ovat tosi,tosi ihanannäköisiä hohtavanvihreine pintoineen.



Myös tällaista hassua jäkälää kasvaa rantaäyräällä.Nekin ovat helposti irrotettavia Eri kokoisia valkkaamalla saa esim sopivankokoisen pohjan vanhaan kattilaan,johon sitten voi lisäillä muuta materiaalia oman mielen mukaan.



Katajanoksia,puolukan- ja mustikanvarpuja keräilin asetelmia ja ulkoistutuksia varten.Ja harmaan jäkälän kirjomia käkkäräoksia.








On niin ihanaa värkkäillä ulkona raikkaassa syysilmassa.Tällaiset päivät kun jatkuisivat mahdollisimman pitkään.mutta ah ja voi,ensi viikolla näyttää sääennusteen mukaan satavan joka päivä...:(

Mun pienet lumimarjapensaat teki ekat ihanat marjat.Raskin jopa muutaman pikkuruisen oksan taittaa ja tuoda sisälle silmän iloksi.Lumimarjat on vain niin kauniita!



Ihania syyspäiviä kaikille,jotka tänne jostain syystä eksyvät:)